Vem är jag?

Hej, Matilda heter jag. Jag älskar atmosfärer som är mjuka, naturliga och välkomnande, både hemma eller om jag är på vift. Lever gärna i känslan av nyplockade blommor och linne lakan. Tror stenhårt på att livet ska fyllas med äventyr och jag är en sucker för livs citat som "Don´t over think". Bor söder om Stockholm tillsammans med min sambo Mario och när jag inte jobbar som fotograf är jag frilansande Digital Designer.  En av mina sjuttioelva hobbies är friluftsliv och jag är sedan våren 2021 diplomerad Naturguide. När jag inte jobbar spenderar jag gärna tid tillsammans med min familj, äter salmiak pulver eller planerar äventyr.

Sen har vi fotograferandet. Jag brinner jag för att få föreviga känslor av glädje, värme och genuinitet. För att fånga minnen.
Minnen som lever vidare efter att tiden har flugit förbi. För foton är just det, ett minne och en biljett tillbaka till något som aldrig kommer hända igen. Nostalgiskt, men sant.

SE PAKET

Varför Whisky With Milk Studio?

Kanske jobbar jag för ett spritbolag i smyg? Nee så är det inte. Jag hängde nämligen en del i England som 20-åring. Där träffade jag en gammal dam som bodde i ett sådant där idylliskt litet engelskt cottage house. Damen, på hela 96-årig bodde där alldeles själv. Men hon brukade be sin granne gå och handla den billigaste whiskyn och mjölk. För varje dag njöt denna dam av ett glas whisky with milk. Och hon var fast besluten att det var denna kombinationen som gav henne krut att leva på.

Frasen whisky with milk har suttit fast i mig sen dess. Jag tycker det är något fantastisk med det starka i whisky och det mjuka i mjölk. Under min universitets utbildning lånade vi namnet till en tidning som skulle porträttera starka kvinnor. För att påvisa just den feminina men starka sidan kvinnor har. Så det är just det jag gillar, hur det är som två olika motpoler som möts och att båda är så kontrastfulla. Den guldiga färgen mot den vita. Det vuxna och barnsliga. Så på den vägen är det. Vem vet, kanske jag också sitter där om 66 år och säger det samma!

Varför välja mig?

Att välja fotograf är ett viktigt beslut. Det ska kännas rätt i magen för dig som beställare och det är viktigt att veta att alla fotografer har sin egna stil, estetik och engagemang. Alla fotografer passar inte alla. Inte jag heller. Det jag vill är att du ska känna när du ser mina bilder är värme, lugn, glädje och djup. Jag åker gärna långt för att få till underbara bilder, bestiger berg eller något annat speciellt som representerar er.

Några snälla ord

”Supernöjd med familjefotograferingen som vi hade med Matilda! Matilda lyckades arrangera spontana bilder och samtidigt få oss alla att känna oss bekväma framför kameran. Älskar varenda bild och kommer utan tvekan kontakta Matilda för framtida uppdrag!”

Jennifer och Axel

”Att fotograferingen skedde hemma hos oss gjorde att barnen kunde vara sig själva och var inte nervösa alls!"

Mikaela och Joakim

”Men WOW, har nog aldrig blivit så bra på bild förut!!!! Så fantastisk fina bilder, du är helt otrolig. TACK TACK TACK!"

Tess och Wilhelm

Säg hej!

Har du några frågor eller vill du boka ett uppdrag? Tveka inte att höra av dig.

Tack!

Ditt meddelande har mottagits.
Jag återkommer med svar inom 1-2 arbetsdagar.
Oops! Något gick fel, försök igen eller skriv till mig direkt på info@whiskeywithmilkstudio.com