Familjefotografering

En familjefotografering är en fotografering som görs utomhus eller hemma hos er. En fantastisk upplevelse där jag vill fånga din familj på det finaste sätt! Vi planerar tillsammans så att ni känner er förberedda, träffas och till er levereras ett fantastisk webbgalleri med bilder som blir minnen för livet.

Bra att veta inför en barnfotografering

Barn får vara vilda. Många föräldrar är oroliga för att deras barn kanske kommer ha en sådan inte-vara-på-humör dag eller vara för vilda. Jag lovar att det inte kommer vara några problem, resultatet kommer bli fantastiskt.

Förberedelse is the key.
Snacks, snacks och dryck! Ett tips till er för föräldrar är att ta med lite snacks, ni är bäst på att veta vad ert barn gillar bäst. Men kanske lite varm choklad eller lite frukt, så tar vi en picknick stund i mitten av foto stunden för att få upp lite energi! Detta är en av grejerna jag kommer ta upp i min "tips-inför-fotograferingen" som inkluderas i mina fotograferingar, allt för att förbereda er på bästa sätt!

Det kommer gå toppen! Jag har fotat ett gäng av familjer som precis haft samma funderingar som ni. Så det jag vill säga är - Det kommer bli toppen.

Vad gör en barnfotograf bra?

Att fota barn är en konst, det vet alla föräldrar. Det springs, hoppas, humöret kanske inte är på topp just denna dag eller kanske de är så peppande att de spricker. Alla fotograferingar är olika och därför gör vi det kul tillsammans och mycket på barnens villkor. Om dom trivs kommer ni trivas och tvärtom. Jag ber er sällan titta in i kameran och le, hellre tvärtom, utan vi kastas upp i luften, gosar och myser. Tillsammans hittar vi det som passar för er familj i kombination med min unika fotostil. Resultatet? Underbart!

SE PRISLISTA

Tips på bra kläder inför barnfotografering?

Kläder är en så otroligt stor del av en fotografering för att få den rätta känslan. Inget fel på Spiderman eller Elsa men dom passar inte in här. De färger som finns i naturen är de som skapar dom härligaste känslorna. Kläder kan verkligen påverka känslan och atmosfären i en bild, om den är exempelvis varm eller kall. Sen ska ni såklart välja kläder ni är bekväma i. Här nedan har jag skrivit tre olika sätt att styla en fotografering.

  • För en varmare atmosfär, väljer ni varmare/jordliga toner eller färger i dina kläder. Detta är färger som  brun, röd, ecru, khaki, orange och ockragul.
  • En fräschare stämning och lättare atmosfär skapas genom att du väljer, ljusa toner,. Detta är exempel alla olika nyanser av vitt.
  • Om du vill ha en lite svalare atmosfär, använd kallare nyanser. Detta är färger som blå, grå, grön. Dessa färger är fina att att kombinera med svart eller ecru.

När vi vet er fotoplats pratar vi mer om kläderna, då en strand passar med en viss typ av nyans och en grön lummig skog passar bättre med en annan. Men känn lugnet vi hittar något som ni är bekväma i.

Vad kostar en barnfotografering?

Kostnaden för själva fotograferingen, all hjälp, leverans och guidning är 1700 kr. Ni kan sedan välja mellan tre olika bildpaket Lilla-, Mellan- eller Stora Paketet, beroende på vad som passar er. Priserna och paketen kan ni läsa mer om här.

Varför kostar det vad det kostar?

En fotografering är en investering för framtiden. Mitt mål är att göra denna investering så bra som möjligt för dig. Så likt man undersöker en aktie ger jag mig ut innan en fotografering och letar upp magisk platser, ger råd och tips och guider. För att när vi ses vill jag att ni ska känna er förberedda och lugna. Efter fotograferingen spenderade jag timmar på att efterbehandla och redigera era bilder för att ge dom den rätta känslan. Redigering är en otroligt stor del för oss fotografer och mångas unika stil ligger just i redigeringen som händer efter vi ses. Helt enkelt så betalar du för ett proffs och kvalité.

Kan man få det billigare?

Såklart! Men inte hos mig. Likt som vid många yrken betalar man för erfarenhet och expertis.

Några snälla ord

”Supernöjd med familjefotograferingen som vi hade med Matilda! Matilda lyckades arrangera spontana bilder och samtidigt få oss alla att känna oss bekväma framför kameran. Älskar varenda bild och kommer utan tvekan kontakta Matilda för framtida uppdrag!”

Jennifer och Axel

”Att fotograferingen skedde hemma hos oss gjorde att barnen kunde vara sig själva och var inte nervösa alls!"

Mikaela och Joakim

”Men WOW, har nog aldrig blivit så bra på bild förut!!!! Så fantastisk fina bilder, du är helt otrolig. TACK TACK TACK!"

Tess och Wilhelm

Säg hej!

Har du några frågor eller vill du boka ett uppdrag? Tveka inte att höra av dig.

Tack!

Ditt meddelande har mottagits.
Jag återkommer med svar inom 1-2 arbetsdagar.
Oops! Något gick fel, försök igen eller skriv till mig direkt på info@whiskeywithmilkstudio.com